کشمش پلویی قوچان به طور طبیعی شیرین و سرشار از قند و کالری است، اما اگر در حد اعتدال مصرف شود برای سلامتی ما مفید است. لقمه های چروکیده زرد، قهوه ای یا بنفش که به عنوان کشمش شناخته می شوند، در واقع انگوری هستند که در آفتاب یا در دستگاه آبگیری غذا خشک شده اند.
کشمش معمولا استفاده می شود:
به عنوان رویه سالاد
مخلوط با بلغور جو دوسر
در ماست
در گرانولا یا غلات
شما همچنین ممکن است آنها را به صورت پخته شده در کلوچه ها، نان ها و کلوچه های خوشمزه خورده باشید. کشمش با وجود اندازه کوچک، سرشار از انرژی و سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی است.
کشمش به طور طبیعی شیرین و سرشار از قند و کالری است، اما اگر در حد اعتدال مصرف شود برای سلامتی ما مفید است. در واقع، کشمش می تواند به هضم غذا کمک کند، سطح آهن را تقویت کند و استخوان های شما را قوی نگه دارد.
بنابراین دفعه بعد که هوس آب نبات یا شیرینی کردید، کمی کشمش بخورید تا اشتیاق خود را برآورده کنید. بدن شما از مزایای سلامتی بهره خواهد برد. عوامل متعددی در مورد فواید تغذیه ای کشمش وجود دارد. برای تعیین اینکه آیا مزایای کشمش بر خطرات آن بیشتر است یا خیر، در ادامه بخوانید.
نصف فنجان کشمش حدود 217 کالری و 47 گرم قند دارد. برای مرجع، یک قوطی نوشابه 12 اونسی بسته به برند، حدود 150 کالری و 33 گرم شکر دارد.
به همین دلیل، کشمش دقیقاً یک خوراکی کم کالری یا کم قند نیست. جای تعجب نیست که گاهی اوقات از آنها به عنوان “آب نبات طبیعت” یاد می شود.
مقادیر زیاد قند و کالری برای میوههای خشک کاملاً مشخص است، به همین دلیل است که توجه به تعداد کشمشهایی که در یک وعده میخورید بسیار مهم است.
کشمش اغلب در جعبه های کوچک و تک وعده ای فروخته می شود که هر کدام حاوی حدود 100 کالری است. اگر با کنترل وعده مشکل دارید، سعی کنید این کشمش های بسته بندی شده را خریداری کنید تا میزان مصرف خود را کنترل کنید.