آرد پسته: چگونه آن را درست کنیم و از کجا پیدا کنیم
تهیه آرد پسته در خانه بسیار ساده است: فقط آجیل ها قاووت خشخاشی شیررضا را در مخلوط کن مخلوط کنید.
با این حال، ما به شما توصیه می کنیم که برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد تیغه ها که باعث اکسید شدن آجیل می شود.
این روش را سریع و در فواصل کوتاه انجام دهید و برای یکدست شدن بیشتر، هر 100 گرم آرد، 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت اضافه کنید.
از طرف دیگر، می توانید آن را در فروشگاه ها یا وب سایت های قاووت پسته تخصصی خریداری کنید.
بهترین راه حل این است که با شرکت های معتبر تماس بگیرید و همیشه اطلاعات دقیقی در مورد منشاء و نوع آجیل مورد استفاده در دستور تهیه کنید.
سعی کنید از تولیدکنندگانی که از افسانه پسته برونته برای مقاصد تجاری سوء استفاده می کنند و محصولات فرآوری شده است.
سبز زمردی خود را مایه افتخار می کنند دوری کنید: البته، هر گونه پسته ویژگی های خاص خود را دارد، اما تفاوت های ظریف روانگردان پذیرفته نمی شود.
خوشبختانه، اصلاح رنگ محصول خام ترفندی قاووت کرمان چهل گیاه است که به طور فزاینده ای کمتر رایج است، اما اغلب ژلاتو، اسپری ها و شیرینی های حاوی آن با رنگ های غذایی با منشا مشکوک “تقویت” می شوند.
بنابراین بهتر است برچسب را به دقت بررسی کنید و غذاهایی را انتخاب کنید که با مواد اولیه با کیفیت کمی تهیه شده اند و مراقب لیست های طولانی پر از عطر و مواد افزودنی مصنوعی نباشید.
آرد پسته با خرد کردن مغز پوست کنده و پوست کنده قبلی تهیه می شود خمیر پسته تا پودر نسبتاً ریز به دست آید که البته دانه نامنظم تری دارد.
از آرد گندم یا حبوبات بافت آن نیز بسیار متفاوت است (در لمس، به دلیل روغنهایی که به طور طبیعی در آجیل موجود است.
مانند آرد بادام، احساس «چربی» روی انگشتان دست میدهد، در حالی که عطر شدید آن را به مادهای ایدهآل برای طعمدهی به پودینگ تبدیل میکند بیسکویت و کیک اسفنجی است.
- منابع:
- تبلیغات: