تحقیقاتی در رابطه با مواد درون سیاه دانه

تاکنون تحقیقات کمی در مورد ترکیب دقیق مواد مدل پالتو چرم زنانه انجام شده است.

علاوه بر این، به نظر می‌رسد محتوای مواد مغذی آن بسته به محل رشد، بلوغ گیاه در زمان برداشت و روش‌های مورد استفاده برای برداشت آن متفاوت است.

یک مطالعه نشان می دهد که دانه های N. sativa از بنگلادش از حدود 45٪ چربی، 20٪ کربوهیدرات و 20٪ پروتئین تشکیل شده است.

همچنین به نظر می رسد که آنها مقداری پتاسیم، فسفر، کلسیم و منیزیم را فراهم می کنند، اگرچه مقادیر خاصی خواص لیمو عمانی توضیح داده نشده است.

مطالعه دیگری نشان می دهد که سیاهدانه ممکن است مقادیر کمی از ویتامین های A، C و E و همچنین ویتامین های B خاص را نیز فراهم کند. با این حال، انواع و مقادیر دقیق آن به خوبی توضیح داده نشده است.

در مقابل اطلاعات بیشتری در مورد آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید این گیاه وجود دارد.

سیاه دانه

آنتی اکسیدان ها ترکیبات گیاهی مفیدی هستند که به محافظت از بدن شما در برابر آسیب سلولی و بیماری کمک می کنند.

به نظر می رسد جویدن سیاه دانه صبح ناشتا سرشار از آنتی اکسیدان هایی از خانواده پلی فنل، توکوفرول، ترپنوئید و ترپن است.

از بین تمام این آنتی اکسیدان ها، تیموکینون و آنتی اکسیدانی از خانواده ترپن ها و ترپنوئیدها بسیار فراوان ترین است.

کارشناسان پیشنهاد می‌کنند که تشک مسافرتی نوزاد  این ترکیب فعال احتمالاً پشت بسیاری از مزایای سلامتی ادعا شده سیاه‌دانه قرار دارد.

سیاهدانه همچنین به نظر می رسد حاوی آلکالوئیدها و فیتواسترول ها، دو نوع ترکیب گیاهی مفید با خواص طبیعی کاهش کلسترول باشد.

تصور می‌شود سیاه‌دانه آن‌قدر طیف وسیعی از فواید سلامتی را ارائه می‌دهد که اغلب از آن به عنوان نوشدارویی یا شفادهنده جهانی یاد می‌شود.

با این حال، تمام مزایای ادعا شده آن از نظر علمی ثابت نشده است. در زیر، آنهایی را خواهید یافت که بیشترین تحقیقات را برای پشتیبان گیری از آنها دارند.

  • منابع:
    1. What Is Nigella Sativa? Forms, Nutrients, and Health Effects
  • تبلیغات: 
    1. والیبالیست معروف کشورمان که با استفاده از رمز موفقیتش ثروت خود را چند برابر کرد
    2. درگیری نفتی آمریکا با آل سعود خسارت زیادی بر جای گذاشت!
    3. با مصرف سالاد اندونزی چهره جذابی داشته باشید
    4. اولین پنجره پی وی سی توسط یک کودک ساخته شده!