پسته شرکت پسته خندان کرمان سرشار از ویتامین B6 است.
یک عدد پسته 37 درصد از مقدار توصیه شده روزانه این ویتامین را تامین می کند.
کوآنزیم ویتامین B6 در بیش از 100 واکنش آنزیمی در بدن شما حیاتی است.
یکی از عملکردهای فیزیولوژیکی ضروری کوآنزیم متابولیسم پروتئین ها است.
پیریدوکسال 5′ فسفات (PLP) و پیریدوکامین 5′ فسفات (PMP) اشکال کوآنزیمی اصلی ویتامین B6 هستند.
بدن شما به PLP و PMP برای متابولیسم اسیدهای آمینه (که بلوک های سازنده پروتئین ها هستند) نیاز دارد، در حالی که PLP در متابولیسم کربوهیدرات ها و لیپیدها نیز نقش دارد.
پسته نسبتاً کم کالری است و سرشار از فیبر و پروتئین است.
محتوای کالری کم آن را به گزینه خوبی برای کاهش مصرف غذا تبدیل می کند.
از سوی دیگر، فیبر و پروتئین بالای پسته معده شما را پر می کند و میزان غذای دریافتی شما را کنترل می کند.
مطالعه ای که طی 24 هفته انجام شد نشان داد افرادی که روزانه 20 درصد از کالری دریافتی خود را از پسته مصرف می کردند، 0.6 اینچ (1.5 سانتی متر) از دور کمر خود در مقایسه با افرادی که پسته نمی خوردند، از دست دادند.
مطالعه دیگری نشان داد شرکت کنندگانی که روزانه 53 گرم پسته به عنوان میان وعده مصرف می کردند، در مقایسه با افرادی که روزانه 56 گرم چوب شور می خورند، دو برابر کاهش توده بدنی خود را گزارش کردند.
پسته سرشار از ریز مغذیها و درشت مغذیهای ضروری مانند پروتئین، فیبر، ویتامینها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه و آنتیاکسیدانها است.
از مزایای سلامتی آنها می توان به کاهش قند خون، بهبود بینایی و بهبود سلامت قلب و روده اشاره کرد.
پسته همچنین یک میان وعده خوشمزه است.
استرس: همه ما آن را داریم و نحوه مدیریت آن می تواند تفاوت را ایجاد کند.
مدیریت استرس می تواند ابزار قدرتمندی برای سلامتی باشد، زیرا استرس بیش از حد برای شما مضر است.
استراتژی های زیادی وجود دارد، و یکی از آنها شامل آنچه می خورید است.