شرایط و ویژگیهای زیستگاه درخت شکلات کاکائویی چگونه است؟

ویژگی‌های شکلات به دلیل مشکلاتی که در محیطی نامطلوب برای رشد آن وجود داشت، مدت‌ها در اروپا نادیده گرفته شد.

زیستگاه طبیعی درخت شکلات تخته ای کاکائو پایین تر از یک جنگل بارانی همیشه سبز است.

گیاهان کاکائو به دمای نسبتاً بالا (با میانگین سالانه حداکثر 30-32 درجه سانتیگراد و حداقل میانگین 18-21 درجه سانتیگراد) و به طور کلی رطوبت نسبی بالا واکنش نشان می دهند.

اغلب تا 100٪ در طول روز، به 70-70 کاهش می یابد.

80 درصد در شب  بر اساس آخرین داده های منتشر شده از سازمان بین المللی کاکائو (ICCO)، کل تولید جهانی دانه های کاکائو در سال 2016-2017، 4739000 تن بوده است که عمدتاً از آفریقا (3622000 تن) بوده است.

تقاضا برای محصولات ارگانیک کاکائو شکلات کادویی قافلانکوه نیز در حال گسترش است.

زیرا مصرف کنندگان به طور فزاینده ای نگران امنیت غذایی و سایر مسائل زیست محیطی هستند.

با این حال، بازار کاکائو ارگانیک هنوز هم سهم بسیار کمی از کل بازار کاکائو را دارد که کمتر از 0.5٪ از کل تولید تخمین زده می شود.

در این بررسی، شواهد اصلی مربوط به کاکائو و شکلات را مورد بحث قرار خواهیم داد و اثرات احتمالی مصرف آنها بر سلامت انسان را بررسی خواهیم کرد.

شکلات

قابل اعتماد و متخصص:

  1. انواع شکلات

شروع از دانه های کاکائو، از طریق فرآیندهای مختلف تبدیل صنایع غذایی انواع مختلفی از شکلات را با ترکیبات و ویژگی های مشخص تولید می کند.

شکلات تلخ حاوی مواد جامد دانه شکلات تلخ ایرانی (تا 80 درصد وزن کل) و کره کاکائو است.

با رایحه شدید و ماندگار کاکائو، در دهان ذوب می شود و طعمی تلخ و دلپذیر به جا می گذارد.

کیفیت شکلات تلخ آن به درصد کاکائو بستگی دارد.

بیشتر فواید سلامتی مربوط به شکلات با مصرف نوع تیره آن مرتبط است.

شکلات جیاندوجا ترکیبی از فندق، کاکائو و شکر است این قهوه ای است.

  • منابع:
    1. Chocolate, “Food of the Gods”: History, Science, and Human Health
  • تبلیغات: 
    1. تاثیرات مثبت پوشیدن صندل برای کودکان
    2. سریع ترین روش کسب ثروت در کتاب گینس
    3. مردی که با پالت چوبی پرواز کرد!
    4. کشف مانتو خیره کننده متعلق به یک خون آشام